20.- Apunta't al Primer Curs d'Animació Laïcal Permanent (C@LP) de Formació de Grups d'Apostolat de Vida Creixent de Tarragona.-

1.- Oferta C@LP del primer curs telemàtic Meet obert a totes les persones interessades per a fomentar l'animació de grups de Vida Creixent, moviment cristià de la gent gran. 

0.- Qui som? . Moviment de Vida Creixent diocesana de l'Arquebisbat de Tarragona.- (associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com)

2.- De cara a promoure grups parroquials presencials en la nostre arxidiòcesi de Tarragona 

ARA PODEM FER GRUPS PER A CRÈIXER JUNTS        

                       TOT PRESENCIAL

59.- (CAT).- Entrevista sobre Vida Creixent en el Full Dominical de l'arxidiòcesi de Tarragona.- (calescoltar.blogspot.com)

Vida Creixent Tarragona  1986-2021    Ja complim + de 35 anys 

En marxa el primer Curs d'Animació Laïcal Permanent de Formació de Grups d'Apostolat de Vida Creixent de Tarragona.-     

                          "Animem-nos"

25.- Caminem junts cap a la normalitat acompanyant el Sínode dels Bisbes. Dijous dia 16 de desembre de 2021.- (associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com)

Objectius i competències a desenvolupar: 

 1.- El projecte pastoral arxidiocesà. Les exhortacions i la sinodalitat. Papa Francesc i del nostre Mons. Arquebisbe Joan

https://calescoltar.blogspot.com/2022/01/64-en-marxa-lapostolat-clc-pel-sinode.html

2.- En el marc parroquial com constituir un grup de Vida Creixent: motivacions i gestions. Persones jubilades i un consiliari. 

3.- Com animar un grup i les dinàmiques de grup entre iguals. La lectura, la reflexió, el diàleg i la presa d'acords en apostolat.

4.- El rol de responsabilitat de cadascun i de l'animació del grup

5.- Com funcionem en un grup: pregària, lectura, reflexió, relacions d'amistat i apostolat. Preparació a l'Eucaristia.

6.- Com relacionar-nos en la família, en la comunitat parroquial  i amb els altres. El proïsme.

7.- La prioritat de les persones que estan soles. Els processos de dol, acceptació i alegria.

Metodologia pràctica en grups de dos o més persones.

Primer es apuntar-se i segons el nombre de persones sol·licitants es faran les activitats més a prop a la localitat de les persones interessades, dins de l'arxidiòcesi de Tarragona. 

Més info:   What's 619 79 39 69 

                vidacreixent@gmail.com

Clica a sota:

Vida Creixent arxidiocesana de l'Arquebisbat de Tarragona. 2021, 35 anys d'atenció a les persones.- (associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com)

Sols cal donar el teu nom i cognoms, el teu número de telèfon de contacte o what's, el municipi o parròquia que formes part. Obert a persones practicants i a no practicants.

Es tracta de crear un espai de diàleg, reflexió i d'escolta activa col·lectiva sobre la fe, l'esperança i la caritat en el marc parroquial i comunitari. Així com compartir idees, iniciatives i clarificar qüestions al voltant de l'Evangeli i la participació espiritual en l'Eucaristia.

Obert a grups ja consolidats, a persones que volen viure amb més profunditat, coherència, autenticitat i fidelitat a l'Evangeli. A més de Rectors, arxiprestes i consiliaris.

30.- Avantatges de tenir un o dos grups de Vida Creixent a la teva parròquia.- (associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com)

Ajudar en facilitar a l'accés de la comunicació digital i telemàtica.- També donarem suport a l'aprenentatge de la comunicació digital de cara a accedir a tota informació digital de l'Arquebisbat, així com dur reunions telemàtiques executives o participar en reunions telemàtiques en el camp de la pastoral


24.- ENS TROBEM DE FORMA PERIÒDICA I PERMANENT. Properes trobades obertes de Vida Creixent arxidiocesana de Tarragona i del Bisbat de Tortosa al Priorat.- (associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

59.- Trobada interdiocesana a Girona 2023.-

56.- Trobada interdiocesana de Vida Creixent a Girona 10 de maig de 2023.-

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-