58.- Suport tècnic comunicatiu i animador a grups de Vida Creixent diocesana de Tarragona i de Tortosa

 Suport tècnic comunicatiu i animador a grups de Vida Creixent diocesana de Tarragona i de Tortosa.


Josep Maria Ferra i Torrent conegut per "Ferran de Vida Creixent", entre altres indrets com a  "Ferran de...", va incorporar-se a Vida Creixent en el 2001 com a Laic al Servei Pastoral amb 44 anys després de treure's la llicenciatura en Ciències Religioses, entre 2001 fins a 2018 va participar en la coordinadora diocesana Vida Creixent de Tarragona en la secretaria general, en el 2018 fins 2022 va ocupar la presidència, en el període de la COVID entre el 2020-22 va impulsar la comunicació digital i les trucades telefòniques.

Ara fa i seguirà ajudant, en el suport tècnic comunicatiu i en el suport motivacional a l'animació de grups parroquials, fora de la direcció del moviment.

En aquests moments està en les bases de la Vida Creixent, del CPM, de l'apostolat "Calcuta a Arreu", la C@LCs i participa en els moviments nacionals i internacional d'animació per al Sínode i de la Laudato Si.



La majoria d'activitats la fan en equip, en matrimoni Ferran i Fina


Escriurem, escoltarem i farem entrevistes a les parròquies de les diòcesis de Tarragona i Tortosa i a les delegacions diocesanes implicades en la cultura, educació, laïcat i família a la fi de prevenir i fomentar l'èxit educatiu i escolar, evitar l'abandonament escolar i la discriminació involuntària d'adolescents als pobles i barris. 
Estem en col·laboració en el programa de mentoria amb la Fundació Bofill i en el sentit sinodal de les parròquies obrir-nos a les famílies més a prop o més vulnerables.
Oferim tallers i xerrades sobre educació, cultura, etc. en la mirada dels ODS 2030, els efecets de la Neurociència i de la Intel·ligència Artificial en el futur immediat i ajudar a mentalitzar a les famílies.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

59.- Trobada interdiocesana a Girona 2023.-

56.- Trobada interdiocesana de Vida Creixent a Girona 10 de maig de 2023.-

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-