53.- Apostolat C@LCs. Hem visitat la residència assistida Baix Camp de Cambrils

 Avui divendres dia 27 de gener de 2023, després de la reunióa la FCVS al Seminari


 Na Loli, n'Anaïs i JM Ferran

Hem facilitat el temari del curs 2014-15, per a la lectura en la biblioteca


Avui a les 12,45 hem tingut una reunió amb la Treballadora Social de la Residència Assistencial Baix Camp N'Anaïs, junt amb na Loli, coordinadora del Centre d'Escolta Activa Aixopluc d'atenció amb converses a persones amb dol per pèrdues de sers estimats i membre de Vida Creixent de santa Maria i JM. Ferran, impulsor de la Causa Cooppel per la Pau i els tallers Cooppel per la gent gran, secretaria de comunicació de Vida Creixent de Tarragona.

1.- Aixopluc atendrà les persones que demanin conversa per aquest motiu, el del dol, en la mateixa residència. Na Loli fundadora, coordina el personal voluntari des del seu inici 2013 i en JM Ferran també des de 2013, també fundador, és assessor psicopedagògic del dol.

2.- En JM Ferran organitzarà un taller Cooppel mensual a la Residència Baix Camp sobre els temes: fotografies en família actual, biografia en fotos de tota la vida i fotos del poble, llocs i esdeveniments. També es fomentarà videoclics familiars sobre fets que un no pot ser i que per videoclics pot veure festes, esdeveniments etc. del seu poble, família, etc.. Amb col·laboració de les famílies

3.- També hem facilitat per a la seva Biblioteca uns temaris de Vida Creixent per a fomentar la lectura: DE LA VELLESA A LA BELLESA

Per a qualsevol més informació és pot escriure un what's al número 619 79 39 69


Hem proposat per al debat:

Enguany celebrarem l'iniciativa del Xè aniversari del Centre d'Escolta Activa Aixopluc fundat estatuariament en el 2014 i organitzarem una jornada en el mes de març on en una sessió de dues hores intervindran persones de la Fundació San Camilo, CAP Salut Cambrils, Residències, Vida Creixent, etc.  de 18 a 20 hores una tarda al Casal de la Gent Gran de Cambrils a determinar en el més de febrer de cara al mes de maig. Com el dia 08 de març fem la trobada diocesana al Centre de sant Josep de la Salle a Cambrils, en podem parlar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

59.- Trobada interdiocesana a Girona 2023.-

56.- Trobada interdiocesana de Vida Creixent a Girona 10 de maig de 2023.-

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-