34.- REUS.- Reunió del grup de Vida Creixent de Reus.-

 A Reus, ens hem trobat avui dijous dia 17 de febrer a les 17 hores a la Rectoria de la Prioral. Quinzenal.

Ha estat una reunió joiosa, ens ha visitat la coordinadora arxidiocesana de Vida Creixent de Tarragona, primer em saludat per vídeo what's a la nostra estimada Amàlia, va estar de coordinadora arxidiocesana, que ara no pot assistir i que ara està en una residència, enguany farà 94 anys. 

Amb el nostre consiliari Mn. Evarist, ha començat i a finalitzat amb una pregària. 

El Sr. Ferran, coordinador diocesà ha exposat la situació actual del moviment catòlic amb el Papa Francesc en escoltar l'Esperit, que és aquest qui dirigeix la nostra Església. També ha informat que tenim la trobada interdiocesana en marxa a Montserrat pel dimecres dia 11 de maig de 2022. Presidirà l'Eucaristia el nostre Arquebisbe Mons. Joan i assistiran de Vida Creixent de Girona, Lleida, Urgell-Andorra, Tortosa, Vic i nosaltres Tarragona que posem ja en marxa un autobús Cambrils-Reus- Tarragona- Valls.Hem parlat del Sínode dels Bisbes 2023 i el paper de Vida Creixent referent a les parròquies i els arxiprestats. Important és escoltar, pregar i deixar-se portar per l'Esperit en fer el bé en el dia a dia. Hem fet referència a la conferència de la teòloga Cristina i a l'exhortació del nostre Arquebisbe.

La nostra metodologia és llegir un paràgraf del temari i fer silenci per a permetre la intervenció dels presents en una relació entre iguals o bé exposar un tema curt i obrir torns de paraules a la fi de poder comentar les vivències de la nostra fe en el dia a dia i la nostra experiència de Déu en la nostra vida.

Han faltat tres persones i altres cinc justificades per la salut o altres temes d'urgència.

Ens ha passat l'hora volant!!!!


La propera  trobada serà  pel dia 9 de març, dimecres, a les 5 de la tarda, a la Rectoria de la Prioral . 
També tenim la possibilitat de la imposició de la cendra el Dimecres de Cendra dia 2 de març, a les 5 de la tarda a la Parròquia de Sant Josep Obrer.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

24.- ENS TROBEM EN SET PUNTS DE FORMA PERIÒDICA, OBERTA I PERMANENT. Són les properes trobades obertes de Vida Creixent arxidiocesana de Tarragona i del Bisbat de Tortosa al Priorat.-

20.- Apunta't al Primer Curs d'Animació Laïcal Permanent (C@LP) de Formació de Grups d'Apostolat de Vida Creixent de Tarragona.-

19.- Trobada Vida Creixent dia 11 de novembre a les 18 hores a la parròquia de santa Clara de Tarragona