26.- ACTIUS EN EL SÍNODE DELS BISBES.- Vida Creixent arxidiocesana de Tarragona i el Priorat Bisbat de Tortosa es suma a la participació comunitària del Sínode dels Bisbes.-

Com ho farem? 

Llegirem l'entrada clicant el link de sota:

 https://calescoltar.blogspot.com/2022/01/64-en-marxa-lapostolat-clc-pel-sinode.html

Cada dia posarem un vídeo curt que invita a la reflexió.

Com podem participar?

A nivell personal, en grup o parroquial segons en cada localitat estableixi el Sr. Rector es participarà activament en donar sentit a les preguntes.

1.- A nivell personal, sobre tot a totes les persones que es senten soles o que no formen part d'un grup. Es pot fer arribar per veu what's o per text al what's de la coordinació arxidiocesana de Vida Creixent de Tarragona  what's 619 79 39 69

2.- A nivell de grup en la reunió respectiva de Vida Creixent la persona animadora del grup recull les respostes o aportacions de totes les persones i les fa arribar al nostre what's de Vida Creixent o a la coordinació arxidiocesana de Vida Creixent Tarragona- Priorat Bisbat de Tortosa   what's 619 79 39 69.

3.- A nivell parroquial serà per ajudar al Rector corresponent a sumar i a animar a la participació i a prendre acords i compromisos en la comunitat.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

59.- Trobada interdiocesana a Girona 2023.-

56.- Trobada interdiocesana de Vida Creixent a Girona 10 de maig de 2023.-

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-