14.- Expressió de un ferm agraïment a Mn. Jordi Figueres per part nostra.-

Després dels nomenaments del Sr. Arquebisbe de Tarragona i fets públics en el passat mes de juliol, que amb seguretat es basa en la necessitat pastoral i la importància de la presència sacerdotal en les nostres comunitats parroquials de la nostra arxidiòcesi

https://www.arquebisbattarragona.cat/news/nomenaments-signats-pel-sr-arquebisbe-26-de-juliol-de-2021/

I tenir coneixement dels canvis en les diverses parròquies en el servei sacerdotal pel proper curs de pastoral volem expressar el nostre profund i sincer agraïment a Mn. Jordi Figueres per part nostra, motivat per la seva marxa a les noves parròquies.-


 La seva nova destinació en el ministeri sacerdotal

Mn. Jordi Figueras Jové, rector de les parròquies de la Santa Creu i de Sant Pere de Calafell, de l’Assumpció de Segur de Calafell i de la parròquia de Sant Cristòfol de Cunit.

Volem expressar com és lògic el nostre dol i la nostra tristesa de perdre la seva presència quotidiana o setmanal a les nostres parròquies de sant Pere, sant Joan i en especial a santa Clara.

El seu caràcter obert, senzill, humil, acollidor, ple de bons detalls  i de bona disponibilitat al servei de la pastoral que el nostre barri necessita. Ens era una joia tenir a Mossèn Jordi a prop com a Rector i com a Vicari Episcopal de la Persona.

Agraïm de tot cor la seva disposició i suport a:

- Vida Creixent ja que tot el curs anterior ens hem reunit seguint estrictament les normes sanitàries i ens ha donat confiança als laics en la nostra coresponsabilitat i el paper que també pot tenir Vida Creixent en la parròquia de santa Clara i en les de tot arreu.

- L'associació de veïns i veïnes Verge del Carme agraïm el seu suport donat a les nostres festes de barri 2021 els dies 9, 19 i 11 de juliol, les quals es van dur a terme amb gran participació seguin les normes sanitàries.

Festa del barri Verge del Carme 2021
                                          https://novaavecvergedelcarmetarragona.blogspot.com/

Així també li mostrem com a participants tot el nostre agraïment en la seva tasca de professor en el Curs Bíblic  del curs passat 2020-21 en la nostra parròquia i com a membres del Consell Parroquial, també des de Càritas parroquial li agraïm el seu interès per les ànimes, per la pastoral, per les obres de l'església i per les persones i per les famílies més necessitades. Li desitgem molta sort i un bon record de la seva estància a santa Clara.

També aprofitem l'ocasió per donar la benvinguda als nous ministres al servei de les parròquies, esperem que puguem seguir en la mateixa línia de coresponsabilitat com ens invita el sant Pare, estimat Papa Francesc.

Ben aviat en el mes de setembre els rebrem en la nostra comunitat.

Mn. Marcus Vinicius Teixeira Araújo, rector de les parròquies de Sant Joan Baptista, de Sant Pere Apòstol i de Santa Clara de Tarragona.

Mn. Josep Manuel González Álvarez, diaca de les parròquies de Sant Joan Baptista, de Sant Pere Apòstol i de Santa Clara de Tarragona.

"Preguem al Senyor. Que el Senyor ens beneeixi a tots, en especial als malalts i al nostre sant Pare i que entre tots puguem donar resposta amb testimoni en la nostra Missió en aquest món".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-

60.- Ferran, jm presidirà la coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social.-

63.- Inici del nou curs de Vida Creixent 2023-24.-