1.- Què farem en el curs 2021-22.-


Vida Creixent Tarragona  1986-2021    35 anys 

Què farem i què viurem en el curs 2021-22.-

1.- Recuperar i ampliar grups parroquials, promoure la participació parroquial en els sagraments i en la celebració presencial de l'Eucaristia.

2.- Cooperar activament a la Delegació Laics i Família de l'arxidiocesi de Tarragona. Donarem a conèixer les seves atencions

https://associaciovidacreixenttarragona.blogspot.com/2021/06/7-presents-en-la-delegacio-laicat-i.html

3.- Cooperar activament amb la Conferència Episcopal Espanyola i amb la crida del papa Francesc. Aplicar els principis del postcongrés ESGLÉSIA EN SORTIDA.- 

4.- Activar l'institut de la conversa de l'apostolat laical comunitari (C@LC) en potenciar l'aprenentatge competencial i la pràctica coherent, autèntica, leal i confiant en la fidelitat cristiana en el nostre lema de l'amistat, de l'espiritualitat i de l'apostolat. Promoure l'apropar-se al proïsme i que aquest s'apropi a l'Església amb una mirada personal, lliure, compromesa i activa.

https://calescoltar.blogspot.com/2021/06/29-santa-teresa-de-calcuta-ens-inspira.html

Principals activitats a promoure.-

4.1.-  Estudis i equip de teòlegs, sacerdots i testimoniatge laical.

4.2.- Investigació-acció en l'apropament, presentació, contacte, acolliment i acompanyament de persones i de grups parroquials.

4.3.- Aprenentatge permanent i aprendre a aprendre sempre.

4.4.- Apropar-se, contactar, acollir i acompanyar al proïsme en la conversa en apostolat i en la lectura catequètica personal i comunitària, en espais del municipis i de la gent gran.

4.5.- De moment en marxa onze estratègies amb estudis i innovació comunicativa sobre el foment del moviment de Vida Creixent dins de la nostra arxidiòcesis.

  1. MOTIVEM.- Estudi de la motivació de les persones, dels sacerdots i del laicat respecte a Vida Creixent.
  2. ENS TROBEM EN GRUPS.- Constituir grups i preparar-nos per a comunicar i compartir el kerigma en escalada de grups cap a altres parròquies amb el testimoni cristià.
  3. PARTICIPEM.- Participar en el projecte pastoral de cada parròquia.                  Per exemple assistir en alguna sessió en la catequesi de joves (confirmació) de cada parròquia. Fomentar el diàleg intergeneracional. 
  4. TEMARIS.- Pel curs proper 2021-22 farem el temari d'enguany 2020-21 "L'harmonia de la teva Vida" i el de l'any anterior "Per una Vida Creixent"  i introduirem aspectes del temari de Vida Ascendente en català amb el nostre logotip, continguts dels documents del papa Francesc, en concret Amoris Laetitia i Laudato Si i a més participar en el projecte de pastoral diocesà. En farem difusió en format paper i seguint la Laudato SI en digital.
  5. FULL MENSUAL EN FORMAT PAPER I EN DIGITAL.- Sobre agenda i memòria d'activitats.
  6. TROBADES LOCALS amb el suport musical al piano de Josep Enric Perís y la música i veu de Jordi Català, entre altres.
  7. EMAUS, Lectures catequètiques sobre els Evangelis, documents papals i testimoniat laical i sacerdotal. Punt referencial l'experiència del Crist i de l'Esperit Sant en el camí d'Emaus.
  8. VISITA DELS MALALTS i PERSONES QUE PATEIXEN DOL.
  9. VISITA A ESPAIS ACTIUS CIVILS DE LA GENT GRAN: Llars de jubilats, esplais, casals, associacions de jubilats, etc.
  10. PRESENTAR VIDA CREIXENT EN ESPAIS ACTIUS ECLESIALS  Com el CPM, La Delegació diocesana de Laicat i Familia, arxiprestats, parròquies, altres moviments.
  11. COL·LABORAR AMB VIDA CREIXENT DIOCESANA DE TORTOSA . Degut que el Priorat, comarca de dos Bisbats que ens uneix el jubileu de Siurana i de la Consolació. Promovem l'apostolat d'aproximació al proïsme C@LC i presencia en la vida publica a la comarca en la presidència del Centre d'Estudis del Priorat amb la publicació de la revista bimensual LA PORTADORA i el programa mensual de ràdio de col·laboració amb ràdio Falset "PriOreM PrioRaT" des d'octubre de 2007, vocalia de PRIORITAT i grup de Vida Creixent de Cabacés oberts a l'arxiprestat del Priorat i de la Ribera d'Ebre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

59.- Trobada interdiocesana a Girona 2023.-

56.- Trobada interdiocesana de Vida Creixent a Girona 10 de maig de 2023.-

61.- Avui reinici del curs 2023-24 a santa Maria de Cambrils.-